Bloggen, iedereen doet het en terecht, want bloggen helpt je onderneming. Niet alleen omdat je vindbaarheid (SEO) er beter van wordt, maar ook omdat je op een eenvoudige manier je diensten of producten kunt uitleggen en extra onder de aandacht kunt brengen.

​Bloggen moet goed gebeuren

Een goede blog is echter niet zomaar een leuk verhaaltje. Blogs moeten aan meerdere eisen voldoen willen zoekmachines ze interessant vinden om te noemen. Er moeten keywords in verwerkt zijn, het moet een minimum en liefst ook een maximum aan woorden bevatten en nog meer zaken.

Je blogs uitbesteden aan een tekstschrijver kan interessant zijn. Ik weet waar een blog aan moet voldoen en kan er tegelijkertijd een mooi verhaal van maken dat prettig leest en de boodschap goed verwoordt. Je denkt vast “dat kost geld!” Klopt, maar een goede blog is zeer waardevol. Het levert nieuwe klanten op, is deelbaar op verschillende social media en te hergebruiken, goud dus!

​Bloggen moet goed gebeuren

Een goede blog is echter niet zomaar een leuk verhaaltje. Een blog moet aan meerdere eisen voldoen willen zoekmachines ze interessant vinden om te noemen. Er moeten keywords in verwerkt zijn, het moet een minimum en liefst ook een maximum aan woorden bevatten en nog meer zaken.

Het kan dus interessant zijn je blogs uit te besteden aan een tekstschrijver. Zij (lees: Allerleij) weten waar een blog aan moet voldoen en kunnen er tegelijkertijd een mooi verhaal van maken dat prettig leest en de boodschap goed verwoordt. Ik hoor het je denken: “dat kost geld!” Klopt, maar een goede blog is zeer waardevol. Het levert nieuwe klanten op, het is deelbaar op verschillende social media en het is te hergebruiken, goud dus!

Maar wat kost een blog dan?

De kosten voor een blog verschillen enorm. Sommige concurrenten bieden ze aan voor meer dan € 400,- per blog. Belachelijk wat mij betreft. Het gaat om het aantal uren dat je nodig hebt om te bloggen. Voor een blog tussen de 300 en 500 woorden heeft Allerleij niet meer dan anderhalf uur nodig en dus hoeft het ook niet meer te kosten dan anderhalf keer het uurloon.

Ik reken € 100,- per blog. Dit bied ik aan in abonnementsvorm. Meestal wordt er wekelijks, tweewekelijks of maandelijks geblogd. De blogs van Allerleij worden dan ook per zes stuks aangeboden. Bij elke zes die je er afneemt krijg je er één gratis. Hiernaast vind je alle mogelijkheden in een handig overzicht. Ik ga graag voor je bloggen! ​

Abonnementen

Kies hier de abonnementsvorm die bij jou past


  Kies uw abonnement* (alle prijzen zijn exclusief BTW en worden vooraf voldaan)
  1 blog = € 100,-6 blogs = € 500,-12 blogs = € 950,-

  Uw naam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw e-mail*

  Opmerkingen?*